elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Càtedra d'Innovació Ceràmica 'Ciutat de Vila-real' fa entrega dels premis del concurs sobre el model atòmic de Bohr

La Càtedra d'Innovació Ceràmica 'Ciutat de Vila-real' fa entrega dels premis del concurs sobre el model atòmic de Bohr
  MÁS FOTOS
  La Càtedra d'Innovació Ceràmica 'Ciutat de Vila-real' fa entrega dels premis del concurs sobre el model atòmic de Bohr - (foto 2)

  Els estudiants premiats en el concurs sobre el model atòmic de Bohr organitzat per la càtedra han recollit huí el seu premi. Per a cadascuna de les modalitats, científica, plàstica i ceràmica, els estudiants han rebut 1000 € en regals. Els mateixos estudiants, en alguns casos acompanyats per professors i en altres per pares i amics, han acudit a la seu de la Càtedra d'Innovació Ceràmica 'Ciutat de Vila-real', situada al primer pis de l'edifici de la nova biblioteca de Vila-real, i han mostrat molta il·lusió i ganes de participar en una segona edició d'este concurs.

  El director de la Càtedra, Juan Carda, i la regidora d'Educació, Rosario Royo, han referit unes paraules d'agraïment i han resaltat que seguiran treballant en esta línia per impulsar l'esperit creatiu, innovador i científic dels més joves.
  Els premis s'han donat en forma de xec regal dividit en parts segons els integrants de cada grup.

  Per part del col·legi Consolació han estat premiat els estudiants Joan Monfort, Alfons Rochera i Santi Pesudo, valorant el jurat el seu treball de grup dins la modalitat plàstica. El premi de la modalitat científica ha segut per als més joves, els alumnes de Fundación Flors, Raúl Moreno, Carla Lázaro, Pablo Moreno, Lucía Pérez, Álvaro González. En la modalitat ceràmica ha segut premiat el treball individual de Víctor Carnicer, alumne de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora.

  Subir