5 de diciembre de 2020 5/12/20

Campanya de recollida de fons per a la lliga nacional

Campanya de recollida de fons per a la lliga nacional - (foto 1)

  El Club Patí Ciutat de Vila-real comença una campanya per recaudar fons per a la temporada que ve 2014-2015.

  Cada volta les ajudes per part de les administracions son més poques i son els pares/mares del xiquets i els jugadors els que tenen que afrontar practicament la totalitat dels gastos.

  Per a la temporada que ve el club aspira a jugar en la lliga nacional infantil i lliga nacional "Or" femenina que organitza la Federació Espanyola de Patinatge (FEP). Els gastos que ocasionen estes lligues son molt grans, Hi ha que pagar a la FEP uns 600 euros per drets d’inscripcio i gestions, 50 euros per cada jugador per a homologar les fitxes i a mes a mes, els gastos dels desplaçaments a les sedes on tindran lloc els partits.

  Per tot açó el club va a llançar una campanya per recaudar fons que consistirà en que els jugadors i pares/mares del club demanaran a la gent del poble i voltans la aportació mínima d’ un euro. A canvi en la nova equipació que portarà l’equip per a la temporada que ve, estaran impressos tots els noms i cognoms de tota la gent que ha col·laborat amb el club.

  També el dissabte 6 de setembre tenen previst organitzar un torneig en Vila-real aprofitant les festes de la Mare de Déu de Gràcia. Es farà un cartell on les empreses o comerços que vullguen anunciar-se podran col·laborar amb el club aportant 20 €.

  Tots els diners arreplegats serviran per financiar la nova equipació i ajudar a l’equip infantil i senior femeni a afrontar la lliga nacional.

  Subir