elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Corts Valencianes

Vicent Marzà rep avals de tretze col·lectius de les tres comarcals de la circumscripció de Castelló

  Vicent Marzà ja ha aconseguit els avals necessaris per ser proclamat oficialment candidat a encapçalar la llista de la circumscripció de Castelló a les Corts Valencianes. Els avals han estat lliurats per militància de base, a banda d'algunes persones amb responsabilitats municipals i dins l'organització, de diverses comarques i col·lectius de la circumscripció de Castelló.

  Els avals han vingut de militància del Maestrat-els Ports, la Plana Alta-l'Alcalatén i la Plana Baixa. Persones de fins a 13 col·lectius diferents han fet que Vicent Marzà aconseguira els avals necessaris en menys de 24 hores.

  Entre les desenes de militants dels diferents partits que composen Compromís, han avalat a Marzà el coordinador de Joves del País Valencià-Compromís, Quique Castelló; la portaveu de Compromís al Maestrat-els Ports, Marta Sorlí, i el portaveu de Compromís a la Diputació i a l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, entre molts altres. Hi ha avals provinents de Castelló, Vila-real, Onda, la Vall d'Uixó, Borriana, Benicàssim, Alcalà, Almenara, Nules, Borriol, Cabanes, Vilafamés i la Jana.

  Cal assenyalar que, un cop aconseguits els 31 avals necessaris, el sistema ja no deixa rebre'n més.

  “Estic molt content per haver rebut avals de tants llocs diferents, de ciutats grans com Castelló i Vila-real fins a pobles més xicotets com la Jana, de totes les comarques i de gent dels diferents partits que formen Compromís. Totes les persones que volem transformar les nostres comarques i el nostre país hem de treballar colze a colze fent xarxa, des dels pobles, els barris i els moviments socials, per tirar endavant”, ha afirmat Marzà.

  “Després dels avals e procés de primàries continua endavant. La democràcia ha de retornar al seu propietari, les persones, i treure-la de despatxos foscos per portar-la al carrer”, ha assegurat Vicent Marzà. “Ara toca que debatem idees i propostes per treure el País Valencià del pou econòmic i social on ens ha portat la màfia que ha ocupat les nostres institucions. Ells han trencat la xarxa. Hem de tornar a cosir-la ja perquè ningú en puga quedar exclós. És l'hora de decidir, és l'hora de les persones”.

  Subir