2 de diciembre de 2020 2/12/20
El Perellonet acollix la II exhibiciò de vela llatina

"La Peregrina" elegida millor barca autòctona de L`Albufera

"La Peregrina" elegida millor barca autòctona de L`Albufera - (foto 1)

  La barca “La peregrina” de Paco Gil ha estat elegida la millor embarcació autòctona de l’Albufera, distinció atorgada per l’Ajuntament de València.

  L’elecció es va portar a terme entre els presidents de les associacions de vela llatina al llarg de la II Exhibició de Vela Llatina del Perellonet, celebrada dissabte passat.

  La alcaldessa pedanea del Perellonet, Mª del Mar Agustí, acompanyada pel president de l’Associació de Vela Llatina del Perellonet, Juan Furió van lliurar les distincions a les embarcacions en una regata en què al principi va bufar poc de vent i posteriorment es va envalentonar sense que cap barca bolcara.

  El president va manifestar que “enguany han participat més braques que l’any passat, és un bo senyal i resultat de treball ben fet”.

  En barques va guanyar Batistet. En tercera categoria, Iván “el patet”, José Tormo i “La bocana”. En segona categoria, Àngel, “la peixacadora” de Joan Casañ; i “La tarugueta”. I en primera categoria, “La peregrina” de Francisco Gil i “Samborineta” de Josep Chaqués com a guanyadora.

  La fallera major de la falla del Grupo de Peixadors del Perellonet, Marta García, també va lliurar el llibre “L’Albufera viva” de Romeditors a Juan Casañ per la seua dedicació a l’Albufera.

  Subir