elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Homenatge de l’Agrupació de Falles Olivereta a les candidates a Fallera Major de València 2017

Homenatge de l’Agrupació de Falles Olivereta a les candidates a Fallera Major de València 2017

    Somrients, ansioses i felices. Així es trobaven les candidates a Fallera Major de València de l'Agrupació Olivereta, just abans de l'inici de l'homenatge que l'agrupació de Falles Olivereta, va realitzar la nit del divendres 1 de juliol en el saló de l'artista Faller.

    La nit va ser perfecta, després de la recepció de les candidates a les deu de la nit, es va iniciar el sopar de gala.

    El bon ambient va acompanyar a les aspirants que, a partir de la mitjanit, van començar a desfilar cap al somni que alguna d'elles convertirà en realitat el pròxim 22 de juliol, dia de preselecció del Sector Olivereta.

    350 assistents, varen poder admirar a les representants enviades per les comissions de l'Agrupació Olivereta que no van perdre l'ocasió d'aplaudir a cadascuna de les candidates.

    Els vestits de gala no van deixar indiferent a ningú i els va haver-hi para tots els gustos, des de la senzillesa dels colors pastís, el roig foc i el groc de molts d'ells que van irrompre en diverses ocasions de la nit. No obstant açò, la nota predominant va ser per als clàssics: el negre, el daurat i el blanc, així com també van prevaldre els pentinats arreplegats.

    Moment emotiu va ser quan el President de l'Agrupació, Celso Javier Eslava del Rio, es va dirigir a les candidates referint-se als moments únics i irrepetibles viscuts amb elles “que esperem hagen pogut contribuir en la vostra riquesa personal i que puguen servir-vos per a desembolicar-vos de la millor de les maneres en vostra ja pròxima preselecció” va dir.

    Finalitzat l'acte, els assistents van aprofitar l'oportunitat per a parlar i conversar amb les candidates així com per a realitzar infinitat de fotografies aprofitant aquest moment tan especial.

     

    Subir