elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Joaquín Sarrión coautor d’un dels millors llibres universitaris del 2013

Joaquín Sarrión coautor d’un dels millors llibres universitaris del 2013

    L’obra “Constitucionalismo multinivel y relaciones entre parlamentos” (Centro de Estudios Políticos y Constitucionales), en la qual participa Joaquín Sarrión, professor ajudant doctor en el Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l’Administració de la Universitat de València, ha sigut guardonada entre els millors llibres editats en 2013, en el marc dels XVII Premis Nacionals d’Edició Universitària.

    El professor Joaquín Sarrión és l’autor de dos capítols, dedicats a Lituània i als recursos bibliogràfics, del llibre que, sota la direcció de Teresa Freixes Sant Joan, Yolanda Gómez Sánchez i Antonio Rovira Viñas, ha merescut l’Esment Especial al Premi a la millor monografia en les àrees de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

    Els Premis Nacionals d’Edició Universitària reconeixen les millors obres publicades per les universitats i centres de recerca espanyols durant el 2013.

    El jurat ha estat compost per les següents personalitats: Nuria Azancot, cap de redacció d’El Cultural, d’El Mundo; Francisco Javier Rodríguez Marcos, responsable de ‘Llibres’, del suplement cultural ‘Babelia’ d’El País; Antonio Fontana, coordinador de ‘Llibres’ del suplement ‘ABC Cultural’; Teresa Peces, periodista cultural i blogger de ‘SopadePecesyLibros’; Gonzalo Capellán, conseller d’Educació, Cultura i Turisme de La Rioja; Luis Alberto de Cuenca, professor de Recerca del CSIC; i Manuel Rodríguez Rivero, crític literari.

    Els membres del jurat han valorat la qualitat de l’edició, així com el rigor acadèmic, el valor i la utilitat pràctica dels continguts.

    Subir