27 de febrero de 2020 27/2/20

La Lliga Professional d’Escala i Corda continua als trinquets de Pelayo, Borriana i Bellreguard

La Lliga Professional d’Escala i Corda continua als trinquets de Pelayo, Borriana i Bellreguard - (foto 1)

    La XXV edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda continuarà aquest cap de setmana amb tres noves partides on jugaran els sis equips participants en l’edició de 2016 del torneig més important per equips de l’Escala i Corda.

    El primer duel tindrà lloc, demà dissabte a partir de les 17:30 hores, al trinquet de Pelayo on s’enfrontaran l’equip de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet contra el trio de Benidorm de Pere Roc II, Dani i Tomàs II. Un duel que enfrontarà a dos equips que van aconseguir la victòria en el seu debut en el torneig, encara que el trio de Puchol II va ser molt superior als seus rivals, mentre que la formació de Benidorm va patir molt per superar al trio liderat per Miguel, al guanyar per un joc de diferencia.

    La segona partida del cap de setmana, està programada per a les 11:30 hores del diumenge al trinquet de Borriana. Un duel que enfrontarà a la formació representativa d’Alcàsser de Santi de Silla, Javi i Monrabal contra el trio de Vila-Real format per Francès, Félix i Carlos. A aquest duel arriben els dos conjunts amb moltes ganes de superar el mal inici de competició, en el que es van veure superats per els seus rivals per uns contundents 60 per 25. A més, necessiten sumar punts per no quedar-se despenjats en la classificació general a les primeres de canvi.

    L’última partida d’aquest intens cap de setmana de pilota valenciana de gran qualitat tindrà lloc el diumenge a partir de les 16:30 hores, al trinquet de Bellreguard, en un duel que enfrontarà al equip representatiu de València de Soro III i Salva contra el trio representant de Pedreguer de Victor, Pere i Héctor II. En l’equip de Pedreguer, Víctor ha sigut el rest elegit per els seus companys per a substituir a Miguel de Petrer que arrastra una xicoteta lesió que en principi únicament no el permetrà disputar aquesta partida de la Lliga Professional.

    Subir