28 de setembre de 2020 28/9/20

Lucía Granados: “Des de Ciutadans som ferms defensors de l'empresa familiar que manté l'economia en xicotets municipis”

Lucía Granados: “Des de Ciutadans som ferms defensors de l'empresa familiar que manté l'economia en xicotets municipis” - (foto 1)
  • La candidata de Cs demana “més respecte per la indústria que conjumina innovació i tradició centenària” durant la seua visita a Xixona per a conéixer les demandes del sector del torró

MÉS FOTOS
Lucía Granados: “Des de Ciutadans som ferms defensors de l'empresa familiar que manté l'economia en xicotets municipis” - (foto 2)

La candidata número u al Senat per Ciutadans (Cs), Lucía Granados, ha afirmat que “des de Ciutadans som ferms defensors de l'empresa familiar que manté l'economia, especialment en petits i mitjans municipis”. Així s'ha manifestat després de la visita realitzada al Consell Regulador de Xixona i Torró d'Alacant i a una indústria del sector.
Granados ha exigit “més respecte per la indústria que conjumina innovació i tradició centenària i dóna menjar a milers de famílies”.

En el recorregut per Xixona, en el qual ha estat acompanyada per la candidata al Congrés, Teresa Ortiz, i el diputat Javier Gutiérrez, ha insistit en “la importància de preservar sectors tradicionals i apostar per ells amb polítiques actives perquè no es perden els oficis, que són la joia de la corona, ni es deixen caure altres sectors implicats, com l'agricultura que proporciona la matèria primera”.

Teresa Ortiz, per part seua, ha reivindicat “mesures per a evitar la despoblació que servisquen d'empenyiment i estímul als pobles. Aquesta és una de les propostes que Ciutadans vol portar fins a l'últim racó d'Espanya”. Durant la visita al Consell Regulador s'han traslladat a les candidates les inquietuds i propostes del sector del torró per a aconseguir que els seus productes es consumisquen tot l'any i estreta llaços amb el sector turístic. 

Pujar