5 d’agost de 2020 5/8/20

L'Ivace llança nous plecs de comercialització a Xixona amb una rebaixa del 26% en el preu de les parcel·les de sòl industrial

L'Ivace llança nous plecs de comercialització a Xixona amb una rebaixa del 26% en el preu de les parcel·les de sòl industrial - (foto 1)

  Ivace Parcs Empresarials, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha llançat nous plecs de comercialització de sòl industrial en el Parc Empresarial L'Espartal III de Xixona que comercialitza l'Ivace.

  Els plecs, que es poden consultar en ivace.es, estableixen diferents preus per metre quadrat de sòl industrial segons la tipologia de les parcel·les i d'acord a la taxació realitzada per un perit independent. D'aquesta manera, s'ha rebaixat un 26% el preu de les parcel·les industrials que se situa entre els 34,09 euros/metre quadrat i els 40,18 euros/metre quadrat. Mentre que el preu per a les parcel·les d'ús terciari s'ha establit en 63,76 euros/metre quadrat.

  També arrepleguen les modalitats de comercialització de compravenda, compravenda amb pagament ajornat, dret de superfície i arrendament ad aedificandum i contemplen la disminució en un punt del tipus d'interès en la compravenda amb pagament ajornat que passa del 4% al 3%.

  La directora general de l'Ivace, Júlia Company, ha destacat que L'Espartal III reuneix les condicions idònies per a la instal·lació d'empreses i projectes empresarials "per la seua ubicació en un dels entorns de major tradició en el sector agroalimentari, especialment del torró i del gelat".

  "Compta també -ha continuat- amb tots els serveis necessaris per a garantir el desenvolupament de qualsevol tipus d'indústria i per a impulsar la recuperació econòmica de l'Alacantí i de la província d'Alacant".

  Terminis i lloc presentació sol·licituds

  El calendari per a la presentació de les sol·licituds consta d'un total de sis terminis. El primer d'ells abasta des del 7 de novembre de 2018 fins al 7 de gener de 2019; el segon del 8 de gener fins a l'1 de març de 2019, el tercer inclou des del 4 de març fins al 3 de maig de 2019.

  El quart termini per a presentar les sol·licituds abasta des del dia 6 de maig fins al 28 de juny de 2019, el cinquè termini de l'1 de juliol al 30 d'agost de 2019 i el sisè termini del 2 de setembre al 25 d'octubre de 2019.

  Les persones interessades en alguna de les parcel·les i/o naus industrials poden presentar la seua sol·licitud, juntament amb la documentació preceptiva, en l'ajuntament de Xixona o en registre general de l'Ivace (Ciutat Administrativa 9 d'octubre. Torre 2, Carrer de la Democràcia, 77).

  La informació sobre els plecs de comercialització es troba disponible en la web i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu promocion.ivace@gva.es.

  Valoració sol·licituds

  Les sol·licituds presentades seran objecte de valoració en concurrència competitiva. Entre els criteris per a avaluar-les es tindrà en compte principalment la creació de nous llocs de treball i el manteniment dels ja existents, la integració de personal treballador amb diversitat funcional, els contractes de formació i de foment de l'ocupació i els contractes amb dones. Així com la creació d'empreses d'economia solidària.

  També es valorarà que l'empresa haja de desplaçar-se del nucli de població del municipi, la inversió del projecte industrial i la prestació de serveis complementaris que faciliten sinergies a les activitats de les indústries ja existents en el parc empresarial.

  L'Espartal III

  El Parc Empresarial L'Espartal III disposa d'una superfície de 105.741,45 metres quadrats i 76 parcel·les que oscil·len entre els 900 i 5.787 metres quadrats. Les empreses situades en aquest parc podran beneficiar-se de l'experiència i l'especialització d'altres indústries que ja desenvolupen la seua activitat en aquesta àrea empresarial.

  Pujar