22 d’octubre de 2020 22/10/20

Compromís per Xixona demana una marquesina per a la parada de bus del poliesportiu

Compromís per Xixona demana una marquesina per a la parada de bus del poliesportiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís per Xixona demana una marquesina per a la parada de bus del poliesportiu - (foto 2)

  Compromís ha registrat a través del seu grup municipal a l’Ajuntament de Xixona un prec escrit per a què des del consistori s’augmente la zona d’ombra en la parada del bus urbà que dona servei al poliesportiu municipal i al CEIP Sagrada Família.

  El regidor de Compromís, Lucas Sirvent, ha assenyalat que «hem requerit tant a la Regidoria d’Urbanisme com a la de Trànsit per a què s’instal·len distints elements que reduïsca la intensitat del sol en este punt, fent així menys pesada l’espera de les usuàries i usuaris del bus, en especial ara en estiu».

  La proposta del grup valencianista aposta per la instal·lació d’una marquesina com les que ja hi ha en algunes parades del municipi, així com la plantació d’alguns exemplars de plataner, lledoner o morera, espècies d’arbres que creixen ràpid i necessiten d’un escàs manteniment.

  «Li donem trasllat a l’equip de govern socialista d’aquesta petició que ens han fet arribar persones usuàries del poliesportiu, però també algunes mares i pares del CEIP Sagrada Família. Estos veïns ens han fet arribar que esta parada en particular és molt utilitzada i per la seua situació és més que necessari que s’acondicione com cal i que s’habilite alguna cosa per a què la gent puga resguardar-se», ha declarat Sirvent.

  Pujar