Castellano

Compromís retreu al govern local de Xixona la falta de pressupostos per tercer any consecutiu

Compromís retreu al govern local de Xixona la falta de pressupostos per tercer any consecutiu

    Els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Xixona, Joan Arques i Lucas Sirvent, han criticat la deixadesa de l’equip de govern local, conformat per PSOE i Cs, per l’absència de pressupost un any més al municipi terroner.

    El portaveu de la formació, Joan Arques, ha assenyalat que «és el tercer any consecutiu que estem sense Pressupostos i ens preguntem si PSOE i Cs encara no han tingut temps d’acordar-ne uns nous, quan es complixen 6 mesos del seu acord de legislatura, el qual, per cert, mantenen en secret. Més encara si tenim en compte la greu situació que està vivint el nostre poble, que demana noves mesures socials i de suport als sectors de l’economia local que més estan patint les conseqüències de la pandèmia. Sembla que este govern està més als castells de focs que a altra cosa».

    «És evident que les partides socials, d’inversions i d’impuls a l’economia que es van incloure en 2018 no valen per a la situació tan excepcional que ens tocarà viure este 2021. És un fracàs de l’equip de govern, que amb la seua manera de gestionar condemna a comerciants, hostalers, autònoms i, en general, a totes les xixonenques i xixonencs que més ho necessiten», ha valorat el també regidor valencianista, Lucas Sirvent.

    La Corporació xixonenca manté prorrogats els seus comptes de 2018, aprovats únicament amb els vots de l’equip de govern, aleshores format per PSOE i Més Xixona. Des de Compromís indiquen la seua disposició a dialogar i consensuar, i reclamen altura de mires i responsabilitat per a poder traure endavant uns Pressupostos municipals fonamentals per a millorar el dia a dia dels veïns i veïnes del municipi.

    Pujar