22 d’octubre de 2020 22/10/20

Ciutadans confirma que el pacte aconseguit a Xixona implantarà un Govern d'estabilitat obert al consens

Ciutadans confirma que el pacte aconseguit a Xixona implantarà un Govern d'estabilitat obert al consens - (foto 1)
  • Jesús Gimeno i Javier Gutiérrez defensen un acord “amb el qual volem ser útils duent a terme mesures que milloren la vida dels ciutadans”

El secretari d'Acció Institucional de la Comunitat Valenciana de Ciutadans (Cs), Jesús Gimeno, ha confirmat el suport de la formació al pacte de Govern amb el Partit Socialista en el municipi alacantí de Xixona.

L'acord serà rubricat pel portaveu de Cs a l'Ajuntament, Javier Gutiérrez, qui ha manifestat “que és un pacte d'estabilitat, obert, sense confrontació, amb el qual volem sumar i dur a terme una gestió municipal per damunt dels colors polítics”.

El regidor ha assegurat que el pacte amb Xixona es va començar a gestar a principis de la legislatura i permetrà “posar el nostre gra d'arena per a tirar avant tots aqueixos projectes que tenim entre mans, sobretot, en aquest període de crisi, on qualsevol ajuda és benvinguda”.

El secretari d'Acció Institucional de la Comunitat Valenciana, per part seua, ha explicat “que el pacte a Xixona s'emmarca en el context del treball que realitza Ciutadans en tota Espanya per a donar estabilitat als municipis en els quals fa falta i centrar a la resta de partits”.

Gimeno ha assegurat a més que “a Xixona arribem a un pacte amb el PSPV, igual que ho hem fet amb altres partits en altres municipis amb total normalitat”. Com a exemple, ha esmentat l'acord aconseguit la setmana passada en Massalfasar per a governar amb PP i Demòcrates Valencians “en un Ajuntament en el qual no hi havia estabilitat. Això és ser útils a la societat duent a terme mesures que donen estabilitat i milloren la vida dels ciutadans”.

Pujar