elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella prorroga les restriccions i demana a la població cancel·lar les reunions familiars

Xirivella prorroga les restriccions i demana a la població cancel·lar les reunions familiars
  • La incidència acumulada dels últims catorze dies és superior als 400 casos i hi ha 121 contagis actius en aquests moments en la localitat

MÉS FOTOS
Xirivella prorroga les restriccions i demana a la població cancel·lar les reunions familiars - (foto 2)
Xirivella prorroga les restriccions i demana a la població cancel·lar les reunions familiars - (foto 3)

L'Ajuntament de Xirivella mantindrà precintades les zones públiques de joc infantil durant dues setmanes més, fins a les 23.59 hores del dijous 3 de desembre. El decret d'Alcaldia, que ha entrat en vigor aquesta mitjanit, prorroga també el tancament de les sales de fitness, aeròbic i musculació, i prolonga la suspensió de les activitats municipals per a la tercera edat en espais interiors. L'Auditori Municipal continuarà tancat per igual període.

El decret renova la crida a la població a “cancel·lar o posposar qualsevol activitat familiar o social que no siga considerada imprescindible” i a limitar les visites als centres d'atenció i informació municipals, aconsellant la via telefònica o telemàtica.

121 casos actius i incidència superior als 400 casos

Segons les últimes dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, Xirivella té en aquests moments 121 casos actius. Des que va esclatar la pandèmia, la localitat ha registrat 720 casos de coronavirus i deu defuncions.

“Amb una incidència acumulada en els últims 14 dies superior a 400 casos per cada 100.000 habitants, no ens queda una altra opció: hem de continuar aplicant mesures restrictives i insistir en la responsabilitat individual que totes i tots tenim enfront del virus”, declara l'alcalde Michel Montaner.

“És cert que en les últimes actualitzacions observem una lleugera millora, però estem encara molt lluny de nivells acceptables”, sosté l'edil. Montaner ha informat els grups polítics representats en el consistori de la renovació de les mesures especials enfront de la pandèmia, i l'Ajuntament les ha difoses en els seus perfils socials per a coneixement de la població.

Les restriccions municipals adoptades són compatibles i complementàries a les adoptades per la Generalitat en matèria d'aforaments, tancaments perimetrals i mobilitat.

Pujar