elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella obri la renovada zona de paellers del parc Pablo Iglesias

Xirivella obri la renovada zona de paellers del parc Pablo Iglesias
  • Ja es poden reservar els paellers per a usar-los a partir del pròxim divendres 29 de juny

MÉS FOTOS
Xirivella obri la renovada zona de paellers del parc Pablo Iglesias - (foto 2)

Coincidint amb l'inici de l'estiu, l'Ajuntament de Xirivella obri al públic la renovada zona de paellers del parc Pablo Iglesias el pròxim divendres 29 de juny. Les obres, finançades pel Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de València, han consistit en la construcció integral de les instal·lacions, adequant-les per al seu ús responsable. En els pròxims mesos entrarà en funcionament també el quiosc que hi ha al parc municipal.

Per poder usar els paellers cal fer una reserva prèvia a través del web municipal en l'adreça www.xirivella.es/reservapaellers o bé presencialment a la Casa de Cultura, de dilluns a dijous d'11.30 a 14 hores i de 17.30 a 21 hores i els divendres d'11.30 a 14 hores.
Els paellers es podran reservar qualsevol dia de la setmana per a esmorzar (de 9.30 a 11.30) i per a dinar (de 12 a 16 hores). També es podran reservar per a sopar (de 20 a 23 hores) els divendres, dissabtes i vespra de festius durant els mesos de juny a setembre, els dos inclosos.

S'ha establit una preferència per als veïns i veïnes de Xirivella i aquells que visquen a la zona de l'avinguda de la Pau, tot i pertànyer administrativament a Mislata. D'esta manera, les persones no empadronades al municipi i que no visquen a la zona de l'avinguda de la Pau, podran fer la reservar dels paellers únicament amb 48 hores d'antelació al dia desitjat.

El sistema de reserva ja ha entrat en funcionament per a sol·licitar l'ús dels paellers a partir del pròxim divendres 29 de juny.

 

Pujar