elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella, seu de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) per primera vegada

Xirivella, seu de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) per primera vegada
  MÉS FOTOS
  Xirivella, seu de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) per primera vegada - (foto 2)

  Xirivella està d'enhorabona, ja que per primera vegada, enguany serà una de les seus de la MICE (la Mostra Internacional de Cinema Educatiu).

  Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu fomentar la producció audiovisual en l'alumnat dels centres educatius d'infantil i primària i IES com a eina de transmissió d'idees i valors educatius, amb propostes realitzades pels mateixos xiquets i xiquets i adolescents.

  La regidoria d'Educació que dirigeix Encarna Martí celebra la bona resposta que els nostres centres educatius han rebut amb el seus treballs audiovisuals presentats: “Celebrem la MICE com una aposta més per l'educació. A Xirivella mostrem cultura i ara amb la MICE mostrarem els magnífics treballs de les escoles i IES. Una gran notícia sens dubte”.

  El CEIP Gregori Mayans i Císcar de Xirivella opta al Premi amb Jurat en Sala i Premi del Públic de la MICE en l'àmbit estatal amb el curtmetratge 'Eres único', realitzat per alumnat de 4rt, 5é i 6é d'educació primària. El CEIP Vicente Tosca també opta al Premi del Públic de la MICE en la categoria estatal amb 'La màgia del samurai', realitzada per l'alumnat de 6é de primària.

  La implicació del professorat i la participació dels centres té com a resultat les creacions audiovisuals què podeu vore en el següent enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCVUm4NqrfnXZw_Dt0SVIPlA

  Curtmetratges:

  - 'Sols tu', realitzat per alumnat d'educació infantil i primària del CEIP REI EN JAUME

  - 'Ens volem vives. Ni una menys' realitzat per alumnat de 4rt ESO de l'IES GONZALO ANAYA

  Book-tràilers:

  - 'El Punt', realitzat per alumnat de 1r E.P. del CEIP MIGUEL DE CERVANTES

  - 'Wonder', realitzat per alumnat de 6é E.P. del CEIP ANTONIO MACHADO

  - 'Alícia en el país de les Meravelles', realitzat per alumnat de 6é E.P. del CEIP RAMÓN Y CAJAL

  Per al mes de febrer, tots els centres educatius de la localitat assistiran a les sessions de projecció en l'Auditori Municipal per a disfrutar d'una selecció de curtmetratges i book-tràilers, començant sempre la sessió amb les comunicacions audiovisuals del nostre alumnat de Xirivella.

  No vos oblideu en votar a alguna de les nostres experiències audiovisuals en les categories MICE Estatal i MICE en Valencià!

  Pujar