24 de setembre de 2020 24/9/20

Cs Xirivella lamenta que s'aprove precipitadament la reversió de la gestió de l'aigua pel sobrecost que suposa

  • Lozoya: “És paradoxal que quan es podia eixir del consorci sense cost no es fera i ara sí”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha lamentat que “s'aprove precipitadament la reversió de la gestió de l'aigua pel sobrecost que suposa”. “Es van eliminar dos punts dels quatre punts de la moció el dia d'abans perquè no comptava amb el suport dels tècnics de l'Ajuntament”, ha destacat, al mateix temps que ha explicat que “això denota la falta de preparació i demostra que la iniciativa s'ha quedat sense base legal”.

A més, ha argumentat l'edil, “és paradoxal que quan es podia eixir del consorci ‘Aigües e L’*horta’ sense cost no es fera i ara sí”. Per al regidor, “hem de dedicar els escassos recursos de l'ajuntament a altres necessitats”. “No entenem que Compromís i PP, tan diferents en tot, s'hagen agafat de la mà en això, i el PSOE l'haja consentit”, ha puntualitzat.

Finalment, Lozoya ha defensat que “en Cs Xirivella advoquem per una millora en l'eficàcia del servei de l'Aigua, que no ha de ser municipal necessàriament”. “Volem estudiar noves fórmules que van des de l'eixida del consorci fins a la promulgació d'un nou contracte de servei”, ha conclòs.

Pujar