elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella destina 115.500 euros a ajudar les famílies en la compra de material escolar

Xirivella destina 115.500 euros a ajudar les famílies en la compra de material escolar

  L'Ajuntament de Xirivella, per mitjà de la Regidoria d'Educació, llança el bo escolar dins del Programa de Suport a les Famílies per a Tasques Educatives per al curs 2017/18 amb una dotació de 115.500 euros.
  Es tracta de xecs que es repartiran a les famílies a partir del 17 de juliol i amb els quals es podrà comprar material escolar en les papereries i les llibreries del municipi que se sumen al programa.

  Es pot beneficiar l'alumnat empadronat a Xirivella i escolaritzat en centres públics o concertats de la província de València, inclosos els d'Educació Especial.

  Hi ha diferents quanties de bo escolar depenent del nivell educatiu de l'alumnat. Així, l'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà en modalitat presencial rebrà un bo per valor de 40 euros. L'alumnat de 2n cicle d'Educació Infantil (de 3 a 5 anys) en rebrà un per valor de 30 euros. Finalment, l'alumnat de Primària i Secundària, on ja es beneficien de la gratuïtat dels llibres amb Xarxa Llibres, rebrà 20 euros.

  "La Regidoria d'Educació continua apostant per ajudar a les famílies en allò que més ens importa: l'educació. Per això, a pesar que Xarxa Llibres funciona als centres escolars, volem continuar ajudant a les famílies i també al comerç local", explica la regidora Encarna Martí.

  Un total de 10 llibreries i papereries de Xirivella ja han confirmat que se sumaran al programa per tal que les famílies puguen comprar material escolar amb el bo de l'Ajuntament.

  El bons es podran arreplegar a partir del 17 de juliol fins al 31 d'agost a l'Ajuntament i a la Tinència d'Alcaldia del barri de la Llum en el cas de 2n cicle d'Infantil, Primària i Secundària escolaritzats a Xirivella. La resta d'alumnat beneficiari podrà arreplegar els bons a partir de l'11 de setembre.

  Pujar