elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella demana a la Mancomunitat que la gestió del lloguer de les bicicletes siga pública

Xirivella demana a la Mancomunitat que la gestió del lloguer de les bicicletes siga pública

  L'Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat que coordina Boro Montroy, ha demanat a la Mancomunitat de l'Horta Sud que la gestió del servei de lloguer de bicicletes siga pública. Així ho ha sol·licitat per carta el regidor Montroy, qui té les competències sobre mobilitat sostenible.

  Esta sol·licitud es fa després que el ple de l'Ajuntament ha aprovat recentment la delegació completa de competències a la Mancomunitat. Fins ara l'òrgan intermunicipal s'encarregava de la gestió i manteniment, però els ajuntaments eren els propietaris de les bancades de les bicicletes.

  El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Boro Montroy, ha demanat a la Mancomunitat que realitze un estudi en profunditat sobre costos de manteniment, neteja, inspecció i personal per tal de poder fer una gestió íntegrament pública. Mentre arriba este model, el regidor ha apuntat la possibilitat de fer un contracte pont o transitori amb algun operador privat durant el menor temps possible.

  "Demostrem una vegada més el nostre compromís amb la gestió pública eficient i sostenible dels serveis a la ciutadania, estudiant i proposant mesures alternatives quan la llei no ens permet fer-ho de manera directa des de l'Ajuntament", ha explicat el regidor Montroy.

   

  Pujar