elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Programa de Mobilitat Jove a Xirivella curs 2018/2019

Programa de Mobilitat Jove a Xirivella curs 2018/2019
  MÉS FOTOS
  Programa de Mobilitat Jove a Xirivella curs 2018/2019 - (foto 2)

  Des de la regidoria de Joventut que coordina Mónica Sánchez s'informa que a partir d'este divendres 14 de desembre es podran sol·licitar les beques del Programa de Mobilitat Jove per al curs 2018/2019. Tota la documentació es presentarà en el Registre Municipal de l'Ajuntament de Xirivella en el termini de 5 dies hàbils arran la publicació al BOP, finalitzant d'esta manera el termini de sol·licitud el dijous 20 de desembre.

  Es tracta d'unes subvencions que atorga l'Ajuntament de Xirivella per a la despesa en abonaments de transport a joves que estudien fora de Xirivella. En paraules de Mónica Sánchez, regidora de Joventut: «La intenció d'atorgar estes beques és per a ajudar a la joventut estudiant de Xirivella perquè tinguen la mobilitat en transport públic un poc més fàcil. Des d'esta regidoria continuem treballant per a la gent jove del municipi».

  Entre els diferents requisits que s'han de complir per a optar a la beca diferenciem:

  Ser menor de 30 anys (inclosos) i estar empadronat a Xirivella; estar estudiant fora de Xirivella en un centre públic o concertat; ser titular d'un abonament de Transport Públic; estar per davall del llindar de renda familiar establit en les bases i complir els requisits legals per a optar a una subvenció i que estan detallats en les bases generals.

  Una vegada presentades, les sol·licituds que complisquen els requisits s'ordenaran per criteri de renda familiar per càpita. Les 25 primeres rebran fins al 100% de les despeses de recàrrega dels abonaments, la resta de sol·licituds rebran fins al 50%.

  Estes ajudes es rebran després de presentar els justificants correctes de les recàrregues dels abonaments; s'establiran 2 terminis per a fer-ho: el primer, de l'1 al 15 de gener, i el segon del 15 al 30 de juny del 2019. Els abonaments de transport jove s'hauran de recarregar en establiments de Xirivella.

  Pots consultar més informació, bases i sol·licituds a www.xirivella.es i al Centre Jove de Xirivella.

  Pujar