elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Posada en marxa de les activitats extraescolars a Xirivella

Posada en marxa de les activitats extraescolars a Xirivella

  Els xiquets i xiquetes de Xirivella tindran este curs escolar una agenda repleta gràcies a les activitats extraescolars plantejades des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Xirivella.

  El termini de preinscripció s'ha ampliat, podent-se entregar de 09.00 h a 10.00 h en els centres escolars i de 18.00 h a 20.00 h en el Centre de Dia La Closa el dijous 20 de setembre. Les llistes d'admesos i reserva es publicaran el divendres 21 de setembre en els centres escolars. Podreu fer la matrícula en el Departament de Serveis Socials de 12.00 h a 14.00 h els dies 21, 24, 25, 26 i 27 de setembre. Els grups infantils formats tindran un màxim de 15 alumnes, mentre que els de primària un màxim de 20, sempre que hi haja un mínim de 10 alumnes per a poder conformar-los.

  Entre les distintes activitats oferides diferenciem: robòtica, dibuix i pintura, ball modern o funky, entre altres. S'impartiran en els diferents centres escolars de Xirivella participants: CEIP Vicent Tosca, CEIP Ramón i Cajal, CEIP Antonio Machado, CEIP Cervantes, CEIP Gregori Mayans, CEIP Rei en Jaume, i Centre de la Mare de Déu de la Salut.

  La data d'inscripció romandrà oberta durant tot el curs escolar si hi haguera places disponibles, i l'alta en el servici es podrà sol·licitar sempre amb antelació de 3 dies per mitjà d'una instància en el Registre de l'Ajuntament, podent-se efectuar la baixa en el mateix registre.

  La posada en marxa, un any més, d'esta iniciativa busca facilitar la conciliació de les famílies, en paraules de Ricard Barberá, regidor de Benestar Social i alcalde de Xirivella, "la definició de les activitats extraescolars es fa amb l'acord i col·laboració dels pares i mares dels diferents centres. Es tracta d'una ferramenta més per conciliar la vida familiar i escolar".

  La llista d'admesos i de reserva es farà pública en el tauler d'anuncis de cada centre escolar el 20 de setembre, i la matrícula es podrà realitzar del 21 al 27 d'este mes, de 9.00 h a 14.00 h, en el Departament de Servicis Socials, en C/Cervantes 22.

  Escola Matinera

  A més l'Escola Matinera ha iniciat les seues activitats del curs escolar, un servici promogut per la regidoria de Servicis Socials que inclou l'atenció a menors entre les 7.00 h i les 9.00 h, i el període d'inscripció de les quals es troba obert durant tot el curs sense límit de places.

  Per a més informació sobre l'Escola Matinera i les seues tarifes corresponents visita el departament de Servicis Socials C/Cervantes n.º 22- 3r pis, telèfon de contacte 96 383 02 79.

  Pujar