elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obertes les inscripcions de l’Escola Matinera de Xirivella

Obertes les inscripcions de l’Escola Matinera de Xirivella
  • Es tracta d’un servei que té com a finalitat la consolidació de la vida laboral i familiar dels pares que tenen horaris diferents dels dels fills

MÉS FOTOS
Obertes les inscripcions de l’Escola Matinera de Xirivella - (foto 2)
Obertes les inscripcions de l’Escola Matinera de Xirivella - (foto 3)

Les inscripcions per a l’Escola Matinera a Xirivella ja estan obertes a la ciutadania. Es tracta d’un servei, promogut des de la regidoria de Serveis Socials del regidor i alcalde en funcions, Ricard Barberà, que té com a finalitat la consolidació de la vida laboral i familiar dels pares i mares que tenen horaris diferents dels dels fills.

Les activitats començaran amb l’inici del curs escolar 2019/2020 a setembre als diversos centres educatius del municipi que hi participen: CEIP Rei en Jaume, CEIP Gregori Mayans, CEIP Vicent Tosca, CEIP Ramón y Cajal, CEIP Antonio Machado i CEIP Cervantes.

La inscripció en el servei s’efectua acudint al departament de Serveis Socials de Xirivella (C/Cervantes 22) en horari de 9 a 14 h, i romandrà oberta durant tot el període escolar, sense límit de places. La baixa només es podrà dur a terme mitjançant instància general en registre de l’Ajuntament.

L’activitat inclou l’atenció als menors entre les 7.00 h i les 9.00 h, desdejuni, activitats que no suposen un esforç físic ni mental i l’acompanyament dels xiquets i xiquetes a les seues aules.

Per a poder inscriure’s és necessari dur la següent documentació: fitxa d’inscripció, sol·licitud del servei, fotocòpia de la targeta sanitària i autorització d’accés a dades.

A més, la implantació del servei d’Escola Matinera en cada centre queda supeditada a un nombre mínim de xiquets inscrits.

Ricard Barberà, alcalde i regidor en funcions de Serveis Socials conclou: “L’Escola Matinera és un servei fonamental per a moltes famílies i conciliar la vida laboral amb la familiar. Durant el curs 2018-2019 hem quasi duplicat la demanda i els bons anuals de 10 usos han tingut una acollida molt important. El repte per a 2019-2020 és reforçar el servei mantenint-ne la qualitat del mateix”.

Pujar