elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini per a la sol·licitud d'Ajudes de Lloguer a Xirivella

Obert el termini per a la sol·licitud d'Ajudes de Lloguer a Xirivella
  MÉS FOTOS
  Obert el termini per a la sol·licitud d'Ajudes de Lloguer a Xirivella - (foto 2)

  A partir de hui s'obri el termini per a la sol·licitud d'Ajudes de Lloguer, dirigides a totes les persones amb contracte de lloguer que complisquen el límit del preu de lloguer i unes condicions d'ingressos concretes.

  La finalitat d'aquest tipus d'ajudes és subvencionar els rebuts del lloguer des de l'1 de gener fins al 31 de desembre del 2018. Serà requisit obligatori que s'indique en la sol·licitud l'elecció de la línia d'ajudes:

  - Ajuda al lloguer d'habitatge

  - Ajudes a joves per al lloguer d'habitatge

  Entre els grups prioritaris per a rebre les ajudes diferenciem els afectats per desnonament; dació en pagament o execució hipotecària dels últims deu anys; famílies monoparentals; famílies nombroses; dones víctimes de violència de gènere; persones amb diversitat funcional... entre d'altres.

  La quantia proporcionada pot ser fins a un 40% del lloguer, fins a un màxim de 2.880 € anuals; i fins un 50% si tots els membres de la unitat de convivència tenen més de 65 anys. Per altra banda, els menors de 35 anys podran sol·licitar la subvenció que podrà aconseguir el 50% de la renda de lloguer.

  La tramitació serà telemàtica a través de la pàgina web i el certificat digital. En cas contrari, cal omplir el formulari de la web www.habitatge.gva.es i presentar-lo al registre d'entrada dels Serveis Territorials d'Habitatge, Oficines Prop, Ajuntament i per correu certificat.

  Per a més informació contactar amb el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xirivella al Centre Social Polivalent, C/Cervantes, 22, telf. 96 383 02 79; o al Centre Informació Barri de La Llum, C/Constantí Llombart, 1, telf. 96 383 06 57.

   

  Pujar