elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Xirivella felicita les agrupacions falleres pel reconeixement de la UNESCO

L'Ajuntament de Xirivella felicita les agrupacions falleres pel reconeixement de la UNESCO

    L'Ajuntament de Xirivella se suma a les felicitacions al món faller i als valencians i valencianes per haver aconseguit que la UNESCO reconega la festa de les Falles com a patrimoni de la humanitat.
    Segons l'alcalde Michel Montaner, «és una magnífica notícia que totes i tots esperàvem i que ens alegra i anima a continuar treballant per la nostra cultura i les nostres festes. Vull felicitar especialment les agrupacions falleres de Xirivella perquè són sinònim de treball constant durant tot l'any, no només durant el mes de març. Les nostres agrupacions demostren solidaritat i treball en equip durant els 12 mesos. Per això tindran sempre en l'Ajuntament un aliat per a continuar sent motor de la cultura i la festa a Xirivella».

    Per la seua banda, la regidora de Festes, María José García Grande, destaca que este reconeixement posa en valor el treball escultòric i artístic dels artistes fallers. «Es tracta d'un treball en equip que naix en el moment de la creació de les idees i el disseny dels esbossos i que es materialitza en la realització de l'obra, que després disfruta tota la ciutadania. La Regidoria de Festes dóna l'enhorabona a les agrupacions falleres per este merescut reconeixement».

     

    Pujar