8 de desembre de 2019 8/12/19

La Junta Electoral desestima el Recurs presentat pel PP contra l'Ajuntament de Xirivella per difondre el Crònica en període electoral

La Junta Electoral desestima el Recurs presentat pel PP contra l'Ajuntament de Xirivella per difondre el Crònica en període electoral - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Junta Electoral desestima el Recurs presentat pel PP contra l'Ajuntament de Xirivella per difondre el Crònica en període electoral - (foto 2)

  El passat 9 d'abril la Junta Electoral de Zona de València va desestimar la queixa-reclamació presentada pel Partit Popular de Xirivella per la difusió del Crònica de Xirivella, Butlletí informatiu municipal del mes de març per, segons ells, utilitzar la distribució de la revista com a ferramenta propagandística de cara a eleccions.

  Contra aquest acord, el PP va presentar un recurs d'alçada a la Junta Electoral Provincial de València, que, el passat 17 d'abril, també va ser desestimat, ja que la distribució d'un butlletí informatiu municipal “no és un acte de propaganda electoral d'una formació política (art. 53 LOREG)”. Contra aquest acord no es pot presentar cap altre recurs administratiu. Queda demostrat, per tant, que l'Ajuntament ha actuat en tot moment d'acord amb la normativa que regula la difusió d'informació en període electoral.

  ocultar
  La Junta Electoral desestima el Recurs presentat pel PP contra l'Ajuntament de Xirivella per difondre el Crònica en període electoral
  Pujar