elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut un lladre a Xirivella després d'atracar a una persona amb discapacitat

Detingut un lladre a Xirivella després d'atracar a una persona amb discapacitat
  • Es tracta d'un delinqüent habitual que pocs dies abans havia comès dos robatoris a València

MÉS FOTOS
Detingut un lladre a Xirivella després d'atracar a una persona amb discapacitat - (foto 2)
Detingut un lladre a Xirivella després d'atracar a una persona amb discapacitat - (foto 3)

La Policia Local de Xirivella va detenir dissabte passat a un delinqüent que havia atracat a un home que pateix una discapacitat psíquica. Els fets van passar al voltant de les 6:30 del matí, quan la Policia Local va rebre la trucada d'una testimoni que havia presenciat el robatori. Segons aquesta persona, l'atracador havia sortit corrent per Camí Nou i acabava de pujar a l'autobús. La ràpida actuació dels agents va permetre detenir l'autobús i, amb les dades aportades per la testimoni, identificar l'autor, a què se li van confiscar dos telèfons mòbils i 562 euros, dels quals no va saber justificar la seva procedència.

Posteriorment s'ha comprovat que es tracta d'un delinqüent habitual amb diversos antecedents. En una tasca conjunta amb la Policia Nacional, a través dels telèfons mòbils confiscats s'ha pogut saber que aquests es corresponien amb dos robatoris que havien estat denunciats dies abans a València, de manera que en aquesta actuació s'han pogut aclarir 02:00 furts més.

Vicent Sandoval, regidor de Policia Local i Seguretat Ciutadana assegura que "actuacions com aquestes demostren la professionalitat de la nostra policia local, moltes vegades injuriada injustament. Els nostres agents estan realitzant un bon treball en benefici de la ciutadania per aconseguir una ciutat segura ".

Gairebé quatre kg de marihuana
Fa unes setmanes, la Policia Local de Xirivella també va tenir una important actuació a l'confiscar 3,96 quilos de marihuana. Els fets van passar al carrer Mestre Palau, quan una patrulla estava fent les tasques de vigilància habituals i es van trobar amb tres homes, un d'ells tenia un comportament fugisser i portava una caixa que desprenia una forta olor de marihuana. A l'observar aquests indicis, els agents van parar a aquesta persona i van comprovar que el que portava a la caixa era la droga que finalment va ser confiscada.

Pujar