20 d’octubre de 2020 20/10/20

Detinguda una parella a Xirivella per deixar només a casa al seu fill de sis anys durant diversos dies

Detinguda una parella a Xirivella per deixar només a casa al seu fill de sis anys durant diversos dies - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional han detingut a Xirivella a una parella de 25 i 26 anys com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de menor, després de deixar només a casa al seu fill de 6 anys. També se'ls imputa un delicte contra la propietat industrial, ja que tenien gran quantitat d'objectes falsificats, de marques conegudes, que ells mateixos van manifestar que eren per a vendre.

  Els fets van ocórrer sobre les huit i mitja de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de la localitat de Xirivella –València-, on pel que sembla hi havia un xiquet de poca edat sol, pujat a la barana d'un balcó que manifestava que portava dies sol.

  Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, on van observar a un xiquet en un balcó apuntat feia l'exterior d'un quart pis, per la qual cosa van pujar ràpidament pel consegüent perill per al menor.

  Els agents van trucar a la porta del domicili, des del qual s'escoltava el so de dibuixos animats i seguidament la veu d'un xiquet preguntant qui era, que en respondre la patrulla que es tractava de la policia, el menor va obrir la porta en roba interior, espantat i tremolant, manifestant que estava sol, sense saber precisar durant quants dies.

  La patrulla va verificar que en el domicili no es trobava ningú, observant la casa regirada i amb restes de menjar, ja que pel que sembla el menor s'havia calfat el solo el menjar. També van localitzar en dues estades de la casa una gran quantitat articles falsificats, la majoria sabatilles, de diverses marques conegudes.

  Els policies van localitzar telefònicament a l'àvia del xiquet que en assabentar-se que aquest es trobava només en el domicili, es va enfadar manifestant que no era la primera vegada que passava i que arribaria ràpidament per a fer-se càrrec del menor.

  Posteriorment es van presentar en el domicili prèvia trucada telefònica, els pares del xiquet, que van donar versions contradictòries de qui estava a càrrec del menor, a més de manifestar que sabien que els articles eren falsificats i els venien tant per internet com en persona.

  Finalment els policies, després d'una sèrie de comprovacions, van detindre a la parella com a presumpta autora dels delictes d'abandó de menor i contra la propietat industrial.

  Els detinguts, amb antecedents policials, passat a disposició judicial.

  Pujar