elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Demà s'obri el pas a Xirivella entre la V-30 i A-3

Demà s'obri el pas a Xirivella entre la V-30 i A-3
  MÉS FOTOS
  Demà s'obri el pas a Xirivella entre la V-30 i A-3 - (foto 2)

  Demà divendres 3 d'agost entra en plena operativitat el nou pas inferior en la V-30 a Xirivella, que unix directament les autovies A-3 i V-30 en direcció al port. Les obres, amb una inversió d'11'52 milions d'euros, han consistit en la construcció d'un vial d'1'25 km de longitud que permet evitar el pas per la glorieta de la CV-403 de Xirivella per a anar direcció el port per l'A-3.

  La posada en marxa d'esta infraestructura evitarà el pas per la glorieta d'entrada a Xirivella de milers de vehicles i en especial de camions, que han provocat diversos accidents, en una àrea on diàriament circulen uns 80.000 vehicles aproximadament.

  «Ens alegrem de l'obertura d'este túnel que posa punt final al trànsit per Xirivella dels camions que van al port, a més d'acabar amb les molèsties per al veïnat ocasionades per les obres» comenta Ricard Barberà, alcalde de Xirivella, que recorda que estes obres responen a una antiga reivindicació del moviment veïnal.

  A l'acte d'inauguració està prevista l'assistència del delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio. Barberà explica que aprofitarà l'ocasió per a recordar-li la reunió pendent amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, per a tractar la resta de problemes en matèria de mobilitat que afecten Xirivella: línia C3, projecte de remodelació de la V30 o seguretat del pont per a vianants i ciclistes, entre altres. «Juntament amb el moviment veïnal, continuem demanant al Ministeri que modifique el projecte d'ampliació de la V-30 que tant perjudicarà a Xirivella i que accepte les al·legacions plantejades pels diferents ajuntaments i per la Generalitat», advertix l'alcalde de Xirivella.

  Pujar