23 de gener de 2020 23/1/20

El Delegat del Govern destaca el "bon funcionament" de la seguretat en les Festes de Xirivella

El Delegat del Govern destaca el "bon funcionament" de la seguretat en les Festes de Xirivella - (foto 1)
  • Juan Carlos Fulgencio visita el consistori acompanyat de la cúpula policial a la Comunitat Valenciana

MÉS FOTOS
El Delegat del Govern destaca el "bon funcionament" de la seguretat en les Festes de Xirivella - (foto 2)

El Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha aprofitat la seua visita a l’Ajuntament de Xirivella per a destacar el “bon funcionament” del dispositiu policial desplegat durant les Festes Majors 2019. Fulgencio ha renovat el compromís d’atendre qualsevol necessitat en matèria de seguretat que puguen tindre Xirivella i les altres localitats de l’Horta Sud.

L’alcalde, Michel Montaner, li ha reconegut la seua “valuosa col·laboració” i ha recordat que és “la primera vegada en molts anys que a Xirivella, i particularment durant la Nit de les Figues, no es registra cap incident”. Montaner ha agraït la “receptivitat” i l’atenció” de la Delegació del Govern amb els requeriments del municipi en qüestions d’ordre públic.

Un dels temes tractats durant la trobada ha estat l’actuació policial en els casos d’ocupacions ilegals al Barri de la Llum. Fulgencio i Montaner coincideixen en assenyalar les “falses alarmes” sembrades en Internet i les xarxes socials com un dels problemes a combatre, ja que en moltes ocasions se susciten alertes ciutadanes injustificades. Tots dos recomanen al veïnat, en cas de presenciar un intent d’ocupació ilegal, que criden al 091.

ocultar
El Delegat del Govern destaca el "bon funcionament" de la seguretat en les Festes de Xirivella
Pujar