27 de setembre de 2020 27/9/20

Compromís per Xirivella votarà la investidura del candidat socialista

Compromís per Xirivella votarà la investidura del candidat socialista - (foto 1)

    Després de la reunió mantinguda ahir dimarts per PSPV-PSOE, Podem i Compromís per Xirivella, la formació que lidera Ricard Barberà continua assegurant que en el Ple de dissabte el candidat socialista comptarà amb els seus vots. Un altre tema ben diferent és l’entrada en el govern municipal. «Hem avançant en qüestions de programa, però, encara que hem fet cessions importants per les tres bandes, continua havent-hi punts que considerem fonamentals en un govern d’esquerres en què no veiem clara  la posició de PSPV-PSOE», explica Barberà.

    Quant a les àrees de govern, segons Barberà, també hi ha problemes rellevants: «En esta legislatura passada ens hem plantejat objectius molt ambiciosos, i estem disposats a continuar fent-ho, però necessitem els recursos necessaris per a poder garantir la bona gestió que necessita Xirivella en les delegacions que siguen la nostra responsabilitat».

    L’assemblea de Compromís per Xirivella es reunirà hui dimecres per a valorar l’estat de les negociacions i si és possible entrar en el govern.

    Pujar