elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís Xirivella llança una enquesta sobre l’impacte de la Covid-19

Compromís Xirivella llança una enquesta sobre l’impacte de la Covid-19
  • L’enquesta, accessible des de les xarxes de la formació, formula 27 preguntes sobre la incidència de la pandèmia

MÉS FOTOS
Compromís Xirivella llança una enquesta sobre l’impacte de la Covid-19 - (foto 2)

Amb el lema «I tu, què dius? Conta’ns Xirivella» Compromís per Xirivella acaba de llançar una enquesta per a valorar la incidència de la crisi sanitària que estem vivint entre la població. El formulari de preguntes, amb versions en valencià i en castellà, està accessible des de les xarxes socials i el web de la formació (www.xirivella.compromis.net).

Les 27 preguntes incideixen, sobre tot, en la gestió municipal, però també en les iniciatives de Compromís, que reparteix en tres blocs. En primer lloc, aquelles que ha estimat el govern municipal, com ara reforçar l’atenció a les víctimes de la violència masclista. Després, les estimades parcialment o en estudi, com dotar d’EPI (mascaretes, guants, etc.) el personal municipal o instal·lar mampares en els servicis que ho requerisquen. Finalment, les propostes de Compromís que l’equip de govern ha rebutjat o no ha contestat, com l’assessorament i defensa del xicotet comerç davant la competència deslleial dels grans supermercats.

L’última secció projecta una mirada al futur i pregunta per les que haurien de ser les prioritats municipals en el futur pròxim, com s’espera que siga la «nova normalitat» o quina és la major preocupació dels veïns i veïnes de Xirivella.

«Per a nosaltres –explica Ricard Barberà, portaveu de la formació– és important saber l’opinió dels nostres veïns i veïnes. En els pròxims mesos l’Ajuntament haurà de prendre decisions molt importants i l’equip de govern no pareix que estiga massa interessat a saber l’opinió de la ciutadania. De fet, ja abans de la crisi s’havia carregat un instrument de participació ben consolidat com eren els consells de barri, sense haver implantat cap alternativa. Ara, el govern PSPV-PSOE i Podem ni tan sols ha buscat la manera que veïns i veïnes puguen preguntar en els plens.»

Pujar