elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans insta l'ajuntament a accelerar la reobertura de les cafeteries dels centres de majors de Xirivella

Ciutadans insta l'ajuntament a accelerar la reobertura de les cafeteries dels centres de majors de Xirivella
  • Lozoya: “El plec és tan farragós que no s'ha presentat ningú; mentrestant, els nostres majors es desanimen i opten per no anar”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha instat “ l'ajuntament a accelerar la reobertura de les cafeteries dels centres de majors”. “La incapacitat de l'equip de govern està impedint el servei de restauració en cinc centres: Punt Com, Zamarra, Sant Ramón, Centre Social Polivalent i Barri de la Llum”, ha concretat.

Segons el regidor de la formació taronja, “malgrat tindre persones disposades a gestionar les cafeteries, l'excés de requisits exigits burocràticament pel plec municipal, acaben desanimant a tots els inicialment interessats”.

“Aquesta circumstància fa que els nostres majors decidisquen no assistir”, ha assegurat Lozoya, qui també ha destacat que “aquesta desmotivació es ve acumulant des que Xirivella fóra un dels municipis que més va tardar a reobrir els centres de majors després del tancament provocat per la covid-19”.

A més, ha esgrimit, “després de reunir-nos amb ells, hem comprovat que alguns dels nostres majors se senten molt poc valorats per la deixadesa de l'ajuntament, arribant fins i tot a pensar que la intenció de l'equip de govern és instal·lar màquines expenedores que eliminen la figura del regent”.

Per a l'edil de Cs, “basta conéixer mínimament aquest tipus de centres per a saber que la figura del regent del servei de restauració és fonamental, perquè és el nexe d'unió que diferenciarà entre tindre un centre municipal buit, com els que tenim ara, i una llar de majors ple d'activitat, on se senten atesos i valorats”. “Ciutadans Xirivella té clar que una altra política és possible, l'equip de govern ha d'eixir al carrer i conéixer els problemes reals en els nostres centres de majors”, ha conclòs.

 

Pujar