elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans denuncia el retard injustificat en el pagament de les subvencions als centres de majors de Xirivella

Ciutadans denuncia el retard injustificat en el pagament de les subvencions als centres de majors de Xirivella
  • Lozoya: “Exigim les mesures necessàries perquè puguen cobrar dins del termini i en la forma escaient suficients”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha denunciat “el retard injustificat en el pagament de les subvencions als centres de majors de Xirivella”. “Per increïble que semble, trobant-nos pràcticament a la fi de novembre i havent tingut tot l'any per a preveure'l, l'equip de govern continua sense abonar les subvencions de 2021”, ha criticat.

A més, ha explicat, “des de Ciutadans hem detectat que aquest tipus de retard ve arrossegant-se en els últims anys i a conseqüència d'això, alguns centres de majors han hagut de retornar part de la subvenció de 2020 perquè no han tingut temps material per a executar-la i justificar les despeses”. “És el mateix que passarà enguany”, ha advertit el regidor de la formació taronja.

Per a Lozoya, “una vegada més els nostres majors acaben pagant la ineficàcia en la gestió de l'equip de govern: està passant una altra vegada amb les subvencions i amb la demora de la signatura del conveni que regula les mateixes, i va passar amb l'injustificat retard de l'obertura de les cantines en les llars de majors, que ha requerit una segona convocatòria, eliminant requisits innecessaris, tal com demanem des de Cs”.

“En Ciutadans Xirivella ho tenim clar, és un problema que s'ha d'atallar d'arrel, de fàcil solució amb voluntat política i per això exigim que s'adopten les mesures necessàries perquè s'abonen les subvencions dins del termini i en la forma escaient suficients, com ja s'ha fet en municipis veïns”, ha assegurat Lozoya, al mateix temps que ha destacat que “després de tot el que han passat amb la pandèmia, sent el col·lectiu més afectat i vulnerable, entenem que mereixen ser tractats amb especial sensibilitat, l'equip de govern no pot recordar-se d'ells només en període electoral”.

Pujar