elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans denuncia la falta de manteniment i neteja de Xirivella

Ciutadans denuncia la falta de manteniment i neteja de Xirivella
  • Lozoya: “El plec de jardineria i el de recollida de residus estan caducats, la brutícia s'acumula i el raval de la Closa porta tancat un any”

MÉS FOTOS
Ciutadans denuncia la falta de manteniment i neteja de Xirivella - (foto 2)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha denunciat “la falta de manteniment i neteja del municipi”. “És conseqüència de la inacció del govern, PSOE i UP, que està més ocupat a fer-se fotos amb la consellera de Sanitat que a actuar en una cosa tan essencial per al poble”, ha criticat.

D'una banda, ha detallat, “el plec de jardineria està caducat dos anys, han tingut molt de temps per a renovar-lo”. “Ocorre el mateix amb el plec de recollida de residus, també està expirat”, ha destacat l'edil de la formació taronja.

D'altra banda, ha explicat, “hi ha solars abandonats, plens de brossa on es reprodueixen tota classe d'insectes, paneroles i rates sense que l'Ajuntament exigisca la seua neteja als propietaris per a evitar el perjudici a la ciutadania”.

A més, ha subratllat, “el raval de la Closa porta tancat al trànsit un any i no es dóna cap solució, amb el greuge que suposa per als veïns”. “Cs ja ha denunciat en diverses ocasions que Xirivella no pot estar suportant la falta de neteja i este abandó, i el continuarem fent fins que se solucione”, ha advertit l'edil, al mateix temps que ha insistit que “una altra Xirivella és possible i necessària”.

Pujar