elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La brigada d'obres de Xirivella no tanca per vacances

La brigada d'obres de Xirivella no tanca per vacances

  Durant estos mesos d'estiu, la brigada d'obres de Xirivella continua treballant per tal d'oferir al veïnat unes instal·lacions òptimes per al seu ús. La regidoria d'Infraestructures Bàsiques, dirigida per Vicent Sandoval, efectua diverses actuacions d'adequació, entre elles, les peticions de la ciutadania a l'Ajuntament.

  «Són moltes les coses de les quals s'ocupa la brigada d'obres. En època d'estiu aprofitem per a intervindre fonamentalment en escoles i dependències municipals. Este estiu, gràcies al Pla d'Ocupació també estem escometent rebaixes de les voreres al carrer, com al carrer Mariano Benlliure encreuament amb Joan XIII, i la reparació del pis d'algunes places, com el de la plaça de la Concòrdia i el de Vicent Andrés Estellés» explica Sandoval.

  Així, entre les tasques realitzades en les escoles públiques destaquem l'arranjament de fugues d'aigua, les actuacions de poda d'arbres, el repintat dels centres i l'adequació i canvi de les rajoles de les cuines del CEIP Antonio Machado i Gregori Mallans, entre d'altres.

  Aprofitant l'horari estiuenc també s'han iniciat els treballs de millora en el despatx del CF Sporting Xirivella, així com la pintura de les parets de la biblioteca pública municipal Centre Cultural Ausiàs March.

  Estes són només una xicoteta part de les distintes actuacions realitzades al municipi estos mesos per al benefici de tota la població, tenint en compte que les festes, a més, ja estan quasi ací: «En breu començarem a preparar tota la infraestructura necessària per a les festes a setembre» conclou el regidor.

  Pujar