elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca el nou curs escolar a Xirivella

Arranca el nou curs escolar a Xirivella

  El nou curs escolar 2017-2018 s'ha iniciat este dilluns a Xirivella amb novetats, la més important, l'aula de 2 anys del col·legi Vicent Tosca del Barri de la Llum, que se suma a la que ja es va habilitar l'any passat al col·legi Rei en Jaume. En l'adeqüació de la nova aula i dels banys l'Ajuntament ha destinat 15.200 euros.

  A més d'esta obra, l'Ajuntament també ha impulsat este estiu obres i reformes en altres centres amb un cost global de 180.000 euros.

  És el cas del CEIP Miguel de Cervantes on s'han reformat els lavabos, s'han renovat les aules i s'ha pavimentat l'entrada amb un pressupost total de 55.000 euros que han finançat el consistori, la Generalitat i el centre educatiu. 

  També s'ha renovat l'embocadura d'aigüa potable en el col·legi Rei en Jaume amb una contribució econòmica de l'Ajuntament de 25.700 euros i s'han reformat els lavabos del col·legi Ramon i Cajal amb 48.500 euros aportats pel Consell.

  Així mateix, s'han substituït les plaques de fibrociment i les cobertes del col·legi Antonio Machado i el Cervantes amb una inversió de 18.000 euros per cada actuació que ha fet la Conselleria. Un total de 180.000 euros destinats en reformes per a millorar els centres educatius de Xirivella. 

  L'alcalde, Ricard Barberà, i la regidora d'Educació, Encarna Martí, han inaugurat este nou curs escolar en la nova aula de dos anys del col·legi Vicent Tosca. A l'acte han acudit el primer tinent d'alcalde, Michel Montaner, i la directora del centre María Bueno. Barberà ha expressat que "amb estes reformes, l'Ajuntament continua apostant per l'educació pública i de qualitat" i la regidora ha explicat que "el procés d'escolartizació s'ha succeït satisfactòriament i tot està a punt per a començar un nou curs".

  Les matriculacions d'este any han sigut de 690 alumnes a Infantil, quasi 1.785 a Primària i 1.316 a l'ESO i Batxillerat.

   

  Pujar