elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un alcalde valencià s'acte convida a sopar per a recollir les propostes dels seus veïns

Un alcalde valencià s'acte convida a sopar per a recollir les propostes dels seus veïns
  • ‘Jo pose les postres’ és la curiosa campanya de Michel Montaner

En política no tot està escrit i fórmules per a acostar-se a la població existeixen moltes i molt diverses. A la Vall d'Uixó la llavors candidata a l'alcaldia, la popular Isabel Bonig, va posar en marxa una campanya per a acostar-se als seus veïns, en la qual fora consellera anava a prendre café a les cases dels qui la convidaven.

En la mateixa línia, l'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, qui ha posat en marxa la campanya ‘Jo pose les postres’ en la qual vol sopar a casa dels seus veïns, parlar sobre coses de Xirivella “sense temes restringits, de tu a tu”, assegura en les seues xarxes socials.

El programa Tot és mentida de Risto Mejide es va fer ressò d'aquesta curiosa campanya i l'alcalde va entrar en directe per a explicar que ja té reserves fins a març.

A la foto, l'alcalde de Xirivella posa amb un pastís de xocolate i assegura que molts veïns que li han convidat a sopar li demanen que porta aqueix pastís, encara que assegura que es tracta d'una cosa simbòlica.

Sens dubte, les campanyes electorals cada vegada són més sorprenents i els polítics busquen la proximitat i la familiaritat per a guanyar-se l'afecte dels seus potencials votants.

Pujar