10 de desembre de 2019 10/12/19

Xilxes visibilitza els establiments locals en la Fira de Comerç d'aquest cap de setmana

Xilxes visibilitza els establiments locals en la Fira de Comerç d'aquest cap de setmana - (foto 1)
  • La mostra està organitzada per l'Associació de Comerços i comptarà amb la presència d'una desena d'expositors

L'Ajuntament de Xilxes donarà visibilitat als establiments locals en la XVI Fira de Comerços aquest cap de setmana, iniciativa organitzada per l'Associació de Comerços del municipi amb la col·laboració del consistori que pretén donar a conèixer l'oferta comercial als visitants.

La fira tindrà lloc en el Passeig Marítim els dies 12, 13 i 14 de juliol i comptarà amb la presència d'una desena d'expositors, de manera que el públic podrà trobar tot tipus d'articles com joies, bijuteria, roba o decoració per a la llar. A més, els més menuts podran divertir-se participant en pintacares i manualitats. 

L'organització també ha previst diferents propostes com un photocall i el sorteig d'un cupó de 200 euros per a gastar en els propis comerços. Així mateix, els assistents també podran gaudir d'un passeig al tren turístic gratuïtament.

L'Associació de Mestresses de Casa, que oferirà productes gastronòmics artesanals, i els Clavaris i Festers de Sant Vicent també estaran presents en la mostra, que s'inaugurarà el divendres a les 19:30 hores.

ocultar
Xilxes visibilitza els establiments locals en la Fira de Comerç d'aquest cap de setmana
Pujar