elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes valora positivament l'impacte econòmic del Torneig de Futbol Benjamí

Xilxes valora positivament l'impacte econòmic del Torneig de Futbol Benjamí

    L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament l'impacte econòmic del Torneig de Futbol Benjamí Ciutat de Xilxes – Restaurant l'Alter, esdeveniment esportiu que ha reunit als millors equips nacionals d'aquesta categoria i que ha atret a prop de 500 visitants al municipi al llarg del cap de setmana.

    Un total de 8 clubs, entre els quals ha destacat la presència del FC Barcelona A i el Reial Madrid A, han participat en el torneig, que ha finalitzat amb la victòria del club blaugrana.

    A més de l'alt nivell dels equips participants, aquest any les regidories d'Esports i Turisme han apostat també per la promoció turística de la localitat a través d'un stand en les instal·lacions esportives.

    De fet, la dinamització de l'economia local és un dels principals objectius d'aquest tipus d'esdeveniments per la seva capacitat per atraure a un nombrós públic format per jugadors, equip tècnic, familiars i aficionats. Aquesta mateixa setmana el municipi acollirà també la 10K i el Triatló Olímpic Platges de Xilxes-Trilavall.

    Pujar