3 d’abril de 2020 3/4/20

Xilxes valora positivament l'impacte econòmic del Torneig de Futbol Benjamí

Xilxes valora positivament l'impacte econòmic del Torneig de Futbol Benjamí - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament l'impacte econòmic del Torneig de Futbol Benjamí Ciutat de Xilxes – Restaurant l'Alter, esdeveniment esportiu que ha reunit als millors equips nacionals d'aquesta categoria i que ha atret a prop de 500 visitants al municipi al llarg del cap de setmana.

    Un total de 8 clubs, entre els quals ha destacat la presència del FC Barcelona A i el Reial Madrid A, han participat en el torneig, que ha finalitzat amb la victòria del club blaugrana.

    A més de l'alt nivell dels equips participants, aquest any les regidories d'Esports i Turisme han apostat també per la promoció turística de la localitat a través d'un stand en les instal·lacions esportives.

    De fet, la dinamització de l'economia local és un dels principals objectius d'aquest tipus d'esdeveniments per la seva capacitat per atraure a un nombrós públic format per jugadors, equip tècnic, familiars i aficionats. Aquesta mateixa setmana el municipi acollirà també la 10K i el Triatló Olímpic Platges de Xilxes-Trilavall.

    Pujar