17 d’octubre de 2019 17/10/19

Xilxes trau a licitació dues dels quatre quiosquets de la platja

L'Ajuntament de Xilxes ha tret a licitació pública la gestió de dos quiosquets a la platja amb la finalitat de completar l'adjudicació d'aquests establiments que durant l'època estival presten servei en el nucli marítim del municipi. Un d'ells, com a berenador, es destinarà exclusivament a la venda de refrescos i l'altre, amb dret a cuina, amplia la seua competència al servei de menjars i begudes.

El període de licitacions es tanca el pròxim 17 de maig i l'adjudicació es realitza al millor postor. La Regidoria de Comerç ha establit el preu de partida en el cas del berenador en 4.500 euros per tres mesos d'explotació i de 14.000 euros per al quiosquet dotat amb cuina per a un període de 4 anys. El règim d'explotació obligatòria s'estableix entre el 15 de juny i el 15 de setembre per als dos casos.

D'aquesta manera, l'equip de govern pretén que el nucli marítim de Xilxes compte, com l'any anterior, amb quatre berenadors repartits entre les platges dels Cases i del Cirerer. Els nous establiments que ixen a licitació se sumen a l'ampli ventall de serveis vinculats a les platges que es presten des de les diferents àrees municipals amb l'objectiu de dinamitzar el nucli marítim i satisfer els interessos dels usuaris en la temporada de màxima afluència turística.

ocultar
Xilxes trau a licitació dues dels quatre quiosquets de la platja
Pujar