elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes sumarà dues noves contractacions per al servei de neteja, ecoparc i manteniment agrícola

  L'Ajuntament de Xilxes segueix oferint oportunitats de treball als veïns i veïnes en situació de desocupació a través de diferents programes que facilitaran la contractació de dos nous operaris.

  Aquestes dues persones s'incorporaran la setmana pròxima als serveis municipals de neteja, manteniment agrícola i ecoparc, i desenvoluparan aquestos treballs durant 3 mesos mitjançant l'obtenció d'una subvenció de la Diputació sol·licitada per la Regidoria d'Ocupació.

  Després de la remissió de la llista d'aturats que facilita el Servef a l'Ajuntament, aquest durà a terme el procés de selecció dilluns que ve seguint els criteris de caràcter soci-econòmic que estableixen les bases reguladores.

  La generació d'ocupació, tant a través de fons propis com mitjançant l'accés a subvencions, és una de les prioritats de l'equip de govern. De fet, en els últims tres anys s'han emprat a més de 300 persones a través de diferents borses de treball municipal, i en l'actualitat s'estan tramitant diferents processos d'ocupació pública amb l'objectiu de fomentar l'ocupació estable i millorar els serveis públics.

   

  Pujar