24 d’octubre de 2020 24/10/20

Xilxes sol·licitarà la cessió de competències al Pla Edificant de la Generalitat per a cobrir les reformes del col·legi Lluís Vives

Xilxes sol·licitarà la cessió de competències al Pla Edificant de la Generalitat per a cobrir les reformes del col·legi Lluís Vives - (foto 1)
  • L'Ajuntament ja ha redactat la memòria tècnica per a escometre actuacions en les cobertes i en les finestres de l'edifici

Xilxes sol·licitarà en el pròxim ple la cessió de competències al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana per a dur a terme la reforma del col·legi Lluís Vives i oferir com més prompte millor unes condicions dignes als alumnes i docents del centre.

La Regidoria d'Educació ha impulsat l'adhesió a aquest pla, que econòmicament assumirà l'administració autonòmica. Així mateix, l'Ajuntament ja ha redactat una memòria tècnica que detalla les necessitats del centre, les quals han sigut prèviament consensuades amb el Consell Escolar.

La reparació de les cobertes per a evitar les actuals filtracions d'aigua i de les finestres interiors i exteriors de l'edifici són les principals actuacions que s'escometran en el centre escolar mitjançant aquest pla de finançament autonòmic.

Aquesta aliança entre l'Ajuntament i la Generalitat redundarà en una millora de les infraestructures educatives i en una major qualitat de l'ensenyament.

Pujar