elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes serà seu de la III Volta Solidària a Espanya amb l'arribada de Marcos Bajo dilluns que ve

Xilxes serà seu de la III Volta Solidària a Espanya amb l'arribada de Marcos Bajo dilluns que ve
  • L'Ajuntament convida a la ciutadania a abrigallar a l'esportista a la seua arribada a la Plaça Espanya

Xilxes es convertirà en seu de pas de la III Volta Solidària a Espanya a favor de les Malalties Minoritàries dilluns que ve 4 de novembre, jornada en la qual arribarà a la plaça Espanya l'esportista deficient visual Marcos Bajo, qui pateix retinosis pigmentària.

L'Ajuntament s'ha adherit a aquesta iniciativa amb la finalitat d'abrigallar a l'esportista, eliminar les barreres socials i acostar a la població la realitat dels pacients amb aquest tipus de malalties. Per això, ha fet una crida als veïns i veïnes perquè se sumen a l'acte apropant-se a la plaça Espanya.

L'arribada de Marcos Bajo està prevista a les 9:30 hores, junt a un equip format íntegrament per persones amb alguna discapacitat, els qui seran rebuts per l'alcalde, José Martínez.

La iniciativa també pretén recaptar fons per a la continuitat de les investigacions, pel que tot aquell que ho desitge podrá realizar una compra solidària de quilòmetres o poblacions de pas a través de la web  www.migranodearena.org/reto/20413/vuelta-solidaria-por-las-enfermedades-raras-tercera.

La III Volta Solidària a Espanya està promoguda per l'Associació Muévete por los que no pueden, recorre 1.900 quilòmetres a peu i bicicleta en 35 dies i acabarà a Barcelona el 10 de novembre.

Pujar