elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes segueix augmentant les matriculacions a l'Escola Infantil Municipal

Xilxes segueix augmentant les matriculacions a l'Escola Infantil Municipal

    L'Ajuntament de Xilxes segueix mantenint la tendència a l'alça de matriculacions a l'Escola Infantil Municipal 'Isabel González Torres', després de la gestió pública d'aquest centre educatiu que en aquesta legislatura ha aconseguit un augment de matriculacions de més del 50% respecte a anys anteriors.

    La Regidoria d'Educació ha informat de la matriculació de 31 alumnes per al curs 2018/19, xifra que suposa un augment de dos alumnes respecte a l'any passat.

    La baixada considerable dels preus i la qualitat del servei han afavorit aquest increment de matriculacions. De fet, les tarifes d'escolarització oscil·len entre els 20 i els 80 € en el cas de les families que s'acullen al bo de la Generalitat Valenciana, amb la possibilitat de menjador per 65 €.

    L'aposta per la innovació educativa és un dels elements diferenciadors d'aquesta escola, que ha rebut un premi nacional per la realització del Taller de Mindfulness, a més d'incorporar classes d'anglès o activitats novedoses com el Taller d'expressió corporal i artística a través de la música en directe.

    Pujar