elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes reunirà a 420 esportistes aquest cap de semana en el Triatló Olímpic Platges de Xilxes – Trilavall

Xilxes reunirà a 420 esportistes aquest cap de semana en el Triatló Olímpic Platges de Xilxes – Trilavall
  MÉS FOTOS
  Xilxes reunirà a 420 esportistes aquest cap de semana en el Triatló Olímpic Platges de Xilxes – Trilavall - (foto 2)

  Xilxes reunirà a 420 esportistes aquest cap de setmana en el IV Triatló Olímpic Platges de Xilxes – Trilavall, la tercera de les competicions esportives organitzades en el municipi en l'última setmana després de la celebració del Torneig de Futbol Benjamí i la 10K amb la finalitat de promoure l'esport i generar beneficis en l'economia local.

  El diumenge 6 de maig la platja de Xilxes es convertirà en l'escenari d'aquest Triatló Olímpic, organitzat pel Club Triatló Trilavall en col·laboració amb la Regidoria d'Esports, que aquest any suma la novetat del punt de sortida des de la Platja del Cirerer.

  Un grup de 160 voluntaris vetlarà per la normalitat de la prova al llarg del recorregut, que s'iniciarà a les 8:30 hores amb la prova de natació fins a completar 51'5 km amb les modalitats de ciclisme i a peu. Així mateix, un ampli dispositiu format per embarcacions de socorrisme, ambulància, bombers, Protecció Civil, Policia Local de Xilxes i de la Vall d'Uixó garantiran la seguretat de l'esdeveniment.

  Pujar