13 d’agost de 2020 13/8/20

Xilxes reparteix 2100 racions de carn de bou en una de les nits més participatives de les festes

  Xilxes encara la recta final de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera celebrant el sopar de carn de bou, una de les cites més participatives dels festejos. De fet, l'Ajuntament ha repartit gratuïtament 2.100 racions entre els veïns i veïnes que s'han apropat al magatzem municipal.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, el regidor de Festes, José Manuel Navarro, i la resta de membres de l'equip de govern han estat els encarregats de repartir les racions, que finalment s'han degustat en les penyes o domicilis i no en la Plaça Joan Pau II per la previsió meteorològica.

  El recinte taurí ha estat un altre dels punts festius de la jornada, on s'ha soltat un bou cerril de la ramaderia Mercedes Pérez-Tabernero patrocinat per la Penya ‘Escampats’.

  A les 23:30 hores ha començat la Festa de les Penyes amb Dj Juanka en el Polifuncional, organitzada pels Clavaris i Festers de Sant Vicent amb la col·laboració de l'Ajuntament davant l'ajornament de l'actuació de l'orquestra ‘La Senda’ per a la jornada del dissabte 21 de setembre.

  Així mateix, a la programació prevista per a la penúltima jornada de les festes amb l'esmorzar popular, el tancament infantil i els actes taurins, també s'ha afegit el VIII Tancament Camper organitzat per l'Associació Eqüestre de Xilxes que es va suspendre per les pluges.

  Pujar