27 de maig de 2020 27/5/20

Xilxes proclama a Emma Sánchez com a regina de les festes del Crist

  Xilxes ha proclamat a Emma Sánchez com a regina de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera en la celebració de l'acte de la presentació de la màxima representant de les festes i la seua Cort d'Honor, que finalment s'ha traslladat al Polifuncional per les condicions meteorològiques.

  La imposició de bandes ha estat un dels moments més destacats de la cerimònia, que ha aconseguit major emotivitat en el moment del traspàs de corona entre la regina sortint, Carmen Segarra, i la regina d'aquest any.

  Així mateix, l'acte també ha nomenat dames de la Cort d'Honor a Ana Gomis, Maria Suárez, Balma Gozalbo, Marta López, Marta Gomis, Maria Blasco, Belén Lucía García i Nagore Soler.

  L'acte ha comptat amb la presència del president de la Diputació, Pepe Martí, i amb alcaldes i regidors de diferents municipis de la comarca. Així mateix, diferents associacions locals, la Policia Local de Xilxes i les regines d'altres poblacions han pujat a l'escenari per a oferir flors a les noves representants festives.

  En la jornada del dissabte el tradicional chupinazo, que serà a la vesprada per la previsió meteorològica, donarà inici a les festes i els actes taurins prendran protagonisme amb la solta de dos bous cerrils. La música serà a càrrec de ‘The blend brothers live show’, que seran els encarregats d'amenitzar la nit.

  Pujar