elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes presenta el programa de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera

Xilxes presenta el programa de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera
  • El municipi recupera totes les activitats després de l'aturada de la pandèmia

MÉS FOTOS
Xilxes presenta el programa de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera - (foto 2)
Xilxes presenta el programa de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera - (foto 3)

L'Ajuntament de Xilxes ha preparat una programació cultural completa per a les Festes del Santíssim Crist de la Jonquera en les quals se celebrarà la tradicional ofrena i processó en honor al patró del municipi o els actes recuperats després de dos anys d'espera per la crisi sanitària, com els taurins o els sopars populars.

La setmana de festejos dona principi amb la presentació i proclamació de la reina, RaqueDueñas Molina, i la cort d'honor, acompanyades per la Unió Musical Santa Cecília de Xilxes. Seguint amb el programa elaborat, el primer dissabte està replet d'actes taurins per als més aficionats, a més d'altres esdeveniments habituals del cap de setmana, com la missa, ofrena i processó dedicades al Crist de la Jonquera.

Així mateix, la programació contempla una gran varietat d'activitats dirigides a tots els gustos i edats del públic com, per exemple, el campionat de guinyot, les disfresses, els menjars populars, els concerts musicals i balls d'orquestra, o els parcs infantils que es disposaran per als més joves.

Les activitats, horaris i ubicacions de les festivitats es poden consultar en el llibre de festes, que es pot sol·licitar a l'ajuntament, o en la programació publicada en les xarxes socials i la pàgina web municipal.

Pujar