elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes prepara el II Mercat Agrari per a promocionar els productes locals Km 0

Xilxes prepara el II Mercat Agrari per a promocionar els productes locals Km 0

    L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la preparació del II Mercat Agrari amb l'objectiu de promocionar els productes locals Km 0 i afavorir una relació comercial directa entre consumidor i productor que garanteixca els ingressos dels agricultors i el consum de fruites i verdures fresques de temporada.

    Després de l'èxit de la primera edició d'aquest mercat desenvolupat per la Regidoria d'Agricultura en col·laboració amb l'Associació AgroXilxes i celebrat en els mesos d'estiu per a aprofitar l'afluència turística, enguany es té previst mantenir la seua ubicació en l'Avinguda Xilxes del poblat marítim, així com els dies de venda en cap de setmana.

    Aquells agricultors que tinguen interès a vendre els seus productes en aquest mercat poden dirigir-se a l'Ajuntament per a sol·licitar informació.

    Aquesta iniciativa forma part del Pla de Promoció Agrària de Xilxes, full de ruta que pretén impulsar i recuperar part de la producció del municipi a través de la promoció del producte de proximitat, la potenciació dels cultius de la Marjal o la introducció de l'agricultura ecològica, entre altres aspectes.

    Pujar