29 de maig de 2020 29/5/20

Xilxes es prepara per a les festes del Santíssim Crist de la Jonquera

Xilxes es prepara per a les festes del Santíssim Crist de la Jonquera - (foto 1)
  • La setmana festiva se celebrarà del 13 al 22 de setembre i inclou prop de 50 actes

Xilxes es prepara per a les festes del Santíssim Crist de la Jonquera, celebracions patronals organitzades per l'Ajuntament en col·laboració amb les associacions locals que se celebraran del 13 al 22 de setembre.

El muntatge de cadafals del pròxim dijous marcarà l'inici dels festejos, que contemplen una programació de prop de 50 actes per a tots els públics amb els ‘tardeos’ com a novetat principal. Així mateix, el divendres serà la presentació de la Regina i les dames de la Cort d'Honor la que donarà el tret d’eixida als festejos.

Els actes taurins són un dels ingredients principals de la setmana festiva, que suma un total de 8 bous cerrils organitzats tant per l'Ajuntament com per les diferents penyes taurines. A més, per al primer dissabte s'ha programat el VIII Tancament Camper organitzat per l'Associació Eqüestre de Xilxes.

El programa també inclou el sopar popular de carn de bou, el concurs de paelles i dos nits de música en directe amb l'orquestra ‘La Senda’ i ‘The Blend Brothers Live Show’.

En l'àmbit cultural, destaca el concert de bandes sonores de pel·lícules ‘Una nit de cinema’ de la Unió Musical Santa Cecilia i l'exposició de manualitats de María del Mar Díaz Tel, organitzada per l'Associació d’Ames de Casa.

Pujar