elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes posa en valor el seu producte estrella en la II Fira del Meló

Xilxes posa en valor el seu producte estrella en la II Fira del Meló

    L'Ajuntament de Xilxes posarà en valor el seu producte estrella en la II Fira del Meló, esdeveniment que se celebrarà aquest cap de setmana en el Passeig Marítim i en el qual el públic podrà trobar i degustar melons conreats en la Marjal del municipi.

    La Regidoria d'Agricultura ha preparat una programació complementària a aquesta fira, que s'inaugurarà el dissabte 28 de juliol a les 18 hores. Una exposició de dibuixos, un show-cooking del restaurant Ca Charly o el concurs de degustació 'El millor meló' són algunes de les activitats previstes.

    La fira continuarà fins a última hora de la vesprada del diumenge 29 de juliol i reunirà exclusivament a productors locals per segon any consecutiu. Aquesta iniciativa forma part de les accions orientades a la promoció de la marca Meló de Xilxes, que aquest any també ha estat present al mercat 'De l'horta a la plaça' de València i al mercat de producte local que se celebra en el nucli marítim a l'estiu. A més, també s'han difós les seues qualitats i procés productiu mitjançant un vídeo promocional.

    Pujar